About Us

Jouw visitekaartje, jouw website, ons doel!

DO MORE

Bij Jetwebdesign hebben we maar 1 doel. Kwaliteit websites bouwen die aansluiten bij de wensen van de klant. We luisteren en denken mee. Een oplossing voor iedere klant. Klein of groot, simpel of complex.

Jetwebdesign ontwerpt en ontwikkelt zowel professionele WordPress thema websites als WordPress maatwerk websites. Bekijk ons portfolio of bekijk onze pakketten.

0
+
Designs
0
+
Klanten
0
+
Websites

Wordpress CMS

Wij maken bij alle websites gebruik van WordPress, het populairste en meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. WordPress maakt het mogelijk om zonder technische kennis en ervaring van codering de inhoud (teksten en afbeeldingen) van de website te wijzigen en/of aan te passen. Zo is het voor iedereen mogelijk de website zelf bij te houden.

Henriette Gresnich Jetwebdesign

Henriette Gresnich

 

 

Henriƫtte heeft van haar hobby haar beroep weten te maken door passie en inzet. Ze luistert naar wat de klant wil en probeert mee te denken in oplossingen. Hierdoor weet zij duidelijk de wensen van de klant te vertalen in een professionele website.

Ze heeft veel ervaring in het ontwerpen van custom made websites en is later meer gaan werken met themes die ze omzet naar de wensen van de klant.

Ze heeft veel gevoel voor design maar weet als software ontwikkelaar ook de technische kant van de website aan te pakken.

Henriƫtte is zich de laatste jaren steeds meer gaan verdiepen in SEO (zoekmachine optimalisatie) omdat ze in de loop van de tijd steeds meer is gaan beseffen dat alleen een professionele website bouwen niet voldoende is. Het wordt steeds lastiger om goed gevonden te worden omdat de concurrentie steeds groter wordt. Alleen met goed onderzoek en een duidelijk plan kun je het verschil maken.

Ben je benieuwd wat Jetwebdesign voor je kan betekenen?

 

Vraag vrijblijvend informatie aan

Jetwebdesign

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op met ons op voor een offerte, informatie of vraag!